به گزارش خبرنگار مهر، مجید گلشنی، ظهر چهارشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار کرد: از سال ۹۴ تا کنون ۳۲۱ جلسه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شده که بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ مصوبه داشته و بیش از ۲ هزار و ۳۶۰ مصوبه آن اجرا شده است و ۴۳ مورد در دست اجرا است.
وی با اشاره به اینکه برای شناسایی مشکلات عمده صنایع و واحدهای تولیدی عارضهیابی شده است، ابراز کرد: ۲۵.۵ درصد از مشکلات مربوط به مسائل بانکی از قبیل تأمین مالی و استمهال و ۱۱ درصد در ارتباط با دستگاههای خدماترسان است.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان بیان کرد: موارد مرتبط با شهرکهای صنعتی ۱۰ درصد و حوزه امور مالیاتی و تأمین اجتماعی ۸ درصد اداره کل صمت و دبیرخانه نیز ۸ درصد است.
وی سهم منابع طبیعی، جهادکشاورزی، راه و شهرسازی و شیلات از مشکلات واحدهای تولیدی را ۸ درصد برشمرد و افزود: حفاظت محیط زیست ۴ درصد و سایر دستگاهها مثل استانداری، استاندارد و گمرک و سایر موارد نیز سهم ۲۵ درصدی دارند.
گلشنی خاطرنشان کرد: در پروندههای اخیر این ستاد درخواستهایی مبنی بر افزایش زمین و تغییر کاربری، تأمین مالی، تغییر نوع محصول و درخواست تسهیلات از محل تبصره ۱۸ مطرح شده است.
نظر شما